Om oss

Välkommen till oss när du behöver hjälp av kunniga hantverkare och snickare i Göteborg. Vi har lång erfarenhet inom byggbranschen och känner stor yrkesstolthet som snickare där vi arbetar hårt för att göra våra kunder nöjda. Vår vision är att göra verklighet av våra kunders drömmar, renoveringar och behov. 

Hur kan vår byggfirma i Göteborg hjälpa dig?

Vi är en komplett byggfirma som erbjuder våra tjänster till både företag och privatpersoner. Hos oss hittar du utöver snickare en mängd andra hantverkskompetenser. Alla som arbetar hos oss har expertkunskaper inom sitt område för att garantera dig ett arbete som uppfyller dina behov. Du kan anlita oss för att utföra bland annat:

  • Snickeriarbeten, så som att bygga en platsbyggd garderob och att bygga en altan
  • Fasadrenovering och fasadtvätt
  • Takläggning samt taktvätt
  • Markarbeten, så som dränering, stenläggning och murläggning

Vi värdesätter transparens och tydlig kommunikation

För oss är det viktigt att vara transparenta i vår prissättning och är en konkurrenskraftig aktör på marknaden. Hos oss kan du som privatperson använda ROT-avdraget för ett bra pris och du kontaktar oss enkelt via vårt kontaktformulär. Vi skickar dig en offert som du sedan i lugn och ro kan gå igenom innan du fattar ett beslut. Under tiden finns vi tillgängliga att svara på frågor. Välkommen!