terrass-uteplats-altan

Bygga altan

Går du i tankar om att bygga altan? Våra kunniga snickare i Göteborg har kunskapen som krävs. Vi tar hand om alla delar av arbetet och erbjuder även en slutbesiktning.

Vårt mål är att du blir nöjd med din nya altan

Ett altanbygge görs i flera olika moment som alla syftar till att den slutgiltiga produkten både skall vara stabil och se snygg ut. När vi bygger veranda eller terrass börjar vi med att mäta ut området på tomten där konstruktionen skall anläggas. Vi tar därefter bort all matjord och ersätter den med ett lager sand eller stenkross. Har du ett hus i trä monterar vi ofta en bärlina på fasaden innan vi lägger ner pålarna i marken. När hela bygget är klart kan vi ytbehandla altanen på det sätt du önskar. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Bygga altan

Vi gör det enkelt att bygga altan

När du vänder dig till våra snickare i Göteborg för att få hjälp med att bygga veranda eller altan kan vi garantera er följande:

  • Att vi arbetar enligt den tidsplan vi kommit överens om
  • Allt material vi väljer är hållbart och stabilt
  • Att vi följer alla gällande byggregler

Vi bygger din altan till bra pris

Hör av dig till våra snickare för att få ett pris för att bygga altan. Vi diskuterar gärna ditt byggprojekt! Naturligtvis är det helt kostnadsfritt och förbehållslöst att be om en offert av oss. Med offerten kan du i lugn och ro ta ställning till om du vill gå vidare med oss. Glöm inte att du kan dra fördel av ROT-avdraget för våra tjänster.

Våra snickare bygger altanen i enlighet med dina önskemål. Hör av dig för en fri offert!