vit-fasad-modernt-hus-ljusblå-himmel

Fasadrenovering

Du kan tryggt vända dig till vår byggfirma när du är i behov av fasadrenovering i Göteborg.

Fasadrenovering i Göteborg

Vi utför fasadrenovering i Göteborg åt privatpersoner och företag. Med en väl utförd fasadrenovering förlänger vi byggnadens hållbarhet. Om fasaden ser sliten ut eller om du misstänker fuktskador kan det vara dags för en fasadrenovering. Faktum är att fasaden är det som ytterst skyddar byggnaden från väder och vind. En undermålig fasad kan ge upphov till fuktskador, vilket på sikt blir både ett dyrare och krångligare projekt att lösa än att utföra en fasadrenovering i god tid.

Vår fasadrenovering börjar med en fasadtvätt

Vid en fasadrenovering börjar vi med att utföra en fasadtvätt. Detta innebär att vi tvättar fasaden med en högtryckstvätt. Högtryckstvätten får bort alla föroreningar och all gammal färg. Tvätten gör även att dålig puts lossnar.

När vi är klara med fasadtvätten börjar vi renoveringen genom att lägga ny puts. Sprickor och rensade områden lappar vi med kalkbruk och slipar till, så att de får en likvärdig yta som resterande delar av fasaden. Efter detta målar vi fasaden. Därefter återstår endast rengöring av fönsterbleck, stuprännor och fönster.

Du kan naturligtvis även anlita våra hantverkare och snickare i Göteborg för att utföra enbart en fasadtvätt.

Är du osäker på om en fasadrenovering behövs? Kontakta oss!

Vi kan komma ut och ta en titt på fasaden och göra en bedömning. Om vi kommer fram till att en fasadrenovering behövs lämnar vi en förbehållslös offert till dig som du kan ta ställning till i lugn och ro.

Kontakta våra hantverkare för att få ett pris för fasadrenoveringen.