brunt-trä-garderob-platsbyggd

Platsbyggd garderob

Att förse sin bostad med platsbyggd garderob är ett enkelt sätt att optimera planlösningen och att samtidigt ge sig själv fler möjligheter till förvaring. Du är välkommen att ta hjälp av våra snickare, som är erfarna inom all slags byggnation, om du vill göra ett dylikt projekt. Vi kan hjälpa dig både utforma och färdigställa de platsbyggda garderober du vill ha och vi inleder varje arbete med att gå igenom dina önskemål. Om du har ett förslag på ritning kan vi utgå från den, men det är ingen nödvändighet.

En platsbyggd garderob med skjutdörrar

Att bygga en garderob enligt specifika mått istället för att köpa en som är färdig att montera gör att du kan välja att utforma inredningen och storleken på förvaringsplatsen så som du önskar. Våra snickare i Göteborg kan både hjälpa dig med en inbyggd garderob på svåråtkomliga platser, exempelvis under en trappa, eller också bygga garderob fristående. Vi är kunniga inom olika arkitektoniska stilar och tidsepoker och kan få garderoben att passa in med resten av bostadens utseende på ett snyggt sätt, exempelvis genom pärlsponter, skjutdörrar eller spegeldörrar.

Platsbyggd garderob

Ta hjälp av våra snickare i Göteborg för att få en platsbyggd garderob

Våra snickare i Göteborg finns till för att hjälpa dig bygga garderob och när du kontaktar oss är det dina önskemål som är viktigast.

  • Vi kan förse garderoben med den inredning du önskar
  • Allt nödvändigt material köper vi in
  • Vi besöker dig för att uppföra garderoben på plats

Platsbyggd garderob till ett bra pris

Om du vill ha en inbyggd eller platsbyggd garderob är du välkommen att kontakta oss så att vi kan ge en offert. I den kommer det framgå vilket pris för platsbyggd garderob du kommer betala när du anlitar våra hantverkare för arbetet. Om du hellre vill diskutera dina idéer innan du begär en offert kan du ringa till vårt kontor eller också välja att mejla oss, så återkommer vi med svar på dina frågor så snabbt vi kan. Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Vi kan förse dig med antingen en inbyggd eller platsbyggd garderob i enlighet med dina önskemål och fastighetens övriga arkitektur.